Гост МФ: проф.др Andrea Ianiro, Универзитет Карлос III Мадрид

Др Andrea Ianiro, стручњак за ваздухопловство и експерименталну механику флуида, ванредни професор на Департману за биоинжењеринг и аерокосмотехнику и Лабораторији за експерименталну аеродинамику и пропулзију Универзитета Карлос Трећи из Мадрида, одржаће гостујуће предавање на Машинском факултету у Београду на тему „Three-dimensional organization and dynamics of vortices in multichannel swirling jets.“ Предавање је заказано за среду, 26. јун, у сали 514 са почетком у 14 часова. (апстракт предавања)

Ван. проф. др Andrea Ianiro гостује у Београду, као предавач по позиву на Минисипозијуму из турбуленције,  који ће бити одржан у оквиру предстојећег 7. Међународног конгреса Српског друштва за механику. Конгрес се одржава од 24. до 26. јуна у Сремским Карловцима, а позивно предавање др Ianirа на тему SOME THOUGHTS ON THE MEANINGFULNESS OF INSTANTANEOUS HEAT TRANSFER MAPS IN TURBULENT FLOWS предвиђено за уторак 25. јун.

Конгрес организује Српско друштво за механику, уз подршку Машинског факултета у Београду и огранка Српске академије наука и уметности у Новом Саду. Организатор Минисинпозијума о турбуленцији је, ван. проф. Ђорђе Чантрак са Машинског факултета у Београду. (програм конгреса)

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.