Хуманитарно филмско вече на Машинцу – Такси блуз, 21. марта у 19.30

После великог одзива публике која је подржала организацију хуманитарних пројекција филмова, Студентски парламент и Културни центар Машинског факултета у Београду, у сарадњи и уз подршку екипе филма Такси блуз, организују још једно хуманитарно филмско вече на факултету.  Пројекција је заказана за четвртак, 21. Март у 19.30 у Амфитеатру А.   

 

Такси Блуз, остварење редитеља Мирослава Стаматова, прати несвакидашње вече таксисте Марка (Андрија Милошевић) којем се  живот окреће наглавачке након сусрета са дечаком који је у потрази за оцем, побегао из дома за незбринуту децу.  Главни јунак,  запада уз невероватну глумачку екипу  ( Никола Ђуричко, Борис Миливојевић, Милена Предић… и други) покушава да то  чудно вече окрене у своју корист, а све то прати низ комичних догађаја и ситуација…

После филма следи разговор са продуцентом и глумцима.

Цена карте је 200 динара, а средстава прикупљена од улазница иду у Хуманитарни фонд Културног центра Машинског факултета.

Резервације су ограничене: 069 429 6 888/064 443 11 90

Улазнице можете преузети сваког дана од 12-14 часова или пред саму пројекцију , у просторији 001 на Машинском факултету, Краљице Марије 16.

(Извор: Машински факултет)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.