Еразмус+ радионице за развој предлога пројеката

У складу са резултатима испитивања потреба за тематским радионицама, Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији, организује радионице посвећене развоју предлога пројеката за конкурс за пројекте изградње капацитета у високом образовању (некадашњи Темпус пројекти) у оквиру програма Еразмус+.

Прве две радионице су посвећене припреми матрице логичког оквира (ЛФМ), индикатора развоја пројекта и разради радних пакета, и организују се у Новом Саду и Београду према следећем распореду:
– 23. децембар (уторак) – Нови Сад – Ректорат Универзитета у Новом Саду, 10 часова,
– 26. децембар (петак) – Београд – 10 часова, место ће бити накнадно објављено.
Трећа радионица је посвећена разради описа пројекта, и биће организована у:
– 29. децембар (понедељак) – Нови Сад – Ректорат Универзитета у Новом Саду, 10 часова
Пријаву за радионице можете извршити попуњавањем формулара, најкасније до 18. децембра до 23:59. Особе које су попуниле упитник за испитивање потреба ће имати предност при одабиру за учешће, а водиће се рачуна о заступљености различитих типова институција/организација и уједначеном броју особа из исте институције.
Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији обезбеђује радне материјале и освежење током радионица.
Радионице посвећене разради буџета пројекта биће организоване током јануара 2015. године, а време, место и позив за пријављивање биће накнадно објављени. Више информација можете пронаћи на http://erasmusplus.rs/?p=1472.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.