Студенти Машинског факултета у посети „Депоу Земун“

Студенти треће године основних академских студија Машинског факултета у Београду, у оквиру предмета „Животни циклус шинских возила“, посетили су Депо у Земуну – Специјализовану радионицу за одржавање електромоторних возова.

Стручне посете су од великог значаја за студенте који овом приликом своја теоретска знања, стечена на предавањима, могу употпунити практичним која су неопходна за будуће изазове у машинској индустрији.

Студенте је поздравио господин Александар Ђорић, руководилац Депоа, који их је упознао са мерама безбедности на раду. О делатностима радионице и организацији процеса одржавања електромоторних возова говорили су шефови сектора.

Вишегодишња успешна сарадња „Србија Воза“, „Депоа Земун“ и Катедре за шинска возила Машинског факултета у Београду представља је основ за несебичну подршку домаћина свим активностима  МФ усмерених на практично усавршавање студената Катедре за шинска возила. Поред стручних посета омогућена је реализација стручних пракси и подршка у изради завршних и мастер радова.

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.