Гост МФ: Александар Стојадиновић – О дигиталним иновацијама

Дигиталне иновације – трансформација производње и креирање нових пословних модела, тема је предавања мр Александра Стојадиновића, извршног директора за операције (COO) у Банци Intesa Београд. Предавање је заказано за петак, 11. Маја у 12 часова у амфитеатру ЦеНТ на Машинском факултету у Београду. Током предавања акценат ће бити стављен на дигитални бизнис, трансформацију пословних модела и утицај на производњу.

Мр Александар Стојадиновић, иначе дипл. маш. инж.,  руководи сектором који обухвата информационе технологије, банкарске операције, платни промет и безбедност. Пре банке Intesa радио је у Eurobanci Београд одакле је једно време руководио и ИТ операцијама у Bancpost банци у Румунији.

Руководио је и IT  операцијама у Комерцијалној банци где је дошао са позиције директора у  компанији Памет са седиштем у Београду и централом у Сан Франциску одакле је руководио софтверским имплементацијама примарно за клијенте  у САД.

Господин Стојадиновић има звање магистра техничких наука које је стекао на Машинском факултету у Београду где је и радио првих 5 година своје  каријере.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.