Панел: Иновације – твоја будућа каријера

„Иновације — твоја будућа каријера“ назив је панел-дискусије која ће бити одржана у понедељак, 27.11.2017 у 17 часова у просторијама Електротехничког факултета Универзитета у Београду, у слушаоници 59 (приземље). Организатори скупа су Центар за развој каријере Универзитета у Београду, Пословно-технолошки инкубатор Техничких факултета и ННТ „Београд“, а заинтересовани могу да се пријаве до недеље, 26.11.2017. у поноћ попуњавањем формулара на линку https://goo.gl/oTdJv5.

O изазовима и предностима рада у области технолошког развоја и иновација говориће представници компанија чланица Научно-технолошког парка Београд. Студенти ће имати прилику да се „из прве руке“ информишу о свему што их интересује везано за каријеру у области иновација, али и да се упознају са представницима компанија чланица ННТ и могућностима за обавњање праксе или запослење у оквиру тимова који раде на развоју различитих решења и услуга у областима ИТ, енергетске ефикасности, IoT, smart cities, пољопривреде и хране и индустријске аутоматизације и мехатронике.

Научно-технолошки парк Београд (НТП Београд) је основан у партнерству Владе Републике Србије, Града Београда и Универзитета у Београду, у циљу стварања повољног амбијента за трансфер знања, развој нових технологија и комерцијализацију иновација кроз повезивање привреде и науке.  У оквиру НТП Београд послује 57 стартап и растућих технолошко-развојних компанија.

Учесници Панела су: Вељко Радовановић, директор Logic Bgrd,  Саша Миличић, директор, Complus Visual Communication doo,  Олгица Михајловић, HR менаџер, NovelIC, Милица Милутиновић, editor, MDPI doo, Андријана Предојевић, solution developer, Engineering Balkan doo.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.