Студентски парламент МФ: Отворено о свему са бруцошима

Руководство Студентског парламента Машинског факултета у Београду одржало је састанак са студентима прве године основних академских студија на којем се разговарало о прилагођавању бруцоша на нов, академски начин учења, као и наставним и ваннаставним активностима које их очекују у наредном периоду.

Састанку, којим су председавали студент продекан Алекса Остојић, председница Студентског парламента Машинског факултета Катарина Телебак и генерални скретар те студентске организације Ђорше Вранић Тутуш, присуствовали су и студенти ментори, који су и ове године млађим колегама на располагању за сва питања која се односе на наставу, испитне обавезе, као и на организацију студентског живота на факултету.

За бруцоше је то била идеална прилика да се додатно информишу и активностима које организује Савез студената Машинског факултета, као и о многобројним пројектима који се годинама уназад успешно реализују.

У оквиру састанка одржана су и два едукативна предавања на тему менталног здравља, о чему је говорила Софија Раца студенткиња Медицинског факултета, а њен колега Младен Шиљковић са Стоматолошког факултета је на занимљив начин указао на важност оралне хигијене.

Састанку су присуствовали и потпредседници Студентског парламента Машинског факултета.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.