Промоција нове генерације инжењера машинства

На Машинском факултету у Београду одржана је Свечана промоција инжењера машинства, који су дипломирали у 2022/23. и 2023/24. академској години. Младим колегама, дипломе о звршеним основним академским студијама,  уручио је продекан за наставу МФ, проф. др Марко Милош.

 

Честитајући студентима звање инжењера машинства проф. Милош поручио да је  додела диплома велики тренутак за сваког од њих, али и за наставнике на Машинском факултету.

„Завршили сте школовање на престижном факултету, не само у нашој земљи, него и у региону. Неки су наставили школовање на мастер студијама, али уверен сам да захваљујући дипломи Машинског факултета добар део вас може, ако већ и није, лако да нађе посао, с обзиром да је наша професија веома тражена“, рекао је проф. Марко Милош и младим колегама пожелео много успеха на личном и професионалном плану.

На свечаности која је одржана у понедељак, 23. септембра промовисано je 220 инжењера машинства. Следећа промоција је заказана за 26. септембар, а на Машинском факултету очекују да у наредном периоду неће бити кашњења са издавањем диплома до којег је долазило углавном из процедуралних разлога невезаних за факултет.

Промоцији нове генерације инжењера машинства присуствовали су и др Драгољуб Бекрић, шеф Службе за студентска питања и Весна Симић, секретар факултета.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.