Јужнокорејски глобални програм стипендирања за 2025. годину – Позив студентима

Кореја Универзитет (Korea University – KU) i SK Group из Сеула (Јужна Кореја) објавили су позив за Глобални програм стипендирања (SK Global Scholarship program) мастер студија у области информационих технологија, вештачке интелигенције и полупроводника.

Основни циљ SK Global Scholarship програма је инензивирање међународне образовне размене, као и продубљивање међусобног пријатељства између Републике Кореје и 19 источноевропских земаља, међу којима је и Србија.

Програм је осмишљен тако да студентима пружа прилику да се упознају с нановијим достигнућима у технологији и дипломирају на Кореја универзитету. Стипендија укључује трошкове уписнине и школарине, трошкове живота, здравствено осигурање, повратну авионску карту  и необавезни курс корејског језика. За пријаву је потребно имати источноевропско држављанство и завршене основне студије.

Пријављивање за Глобални програм стипендија Кореја универзитета траје од 02. до 13. септембра 2024. године, а детаљније информације о начину и условима пријаве можете да погледате ОВДЕ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.