Циклус радионица – Унапреди пословни енглески

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду реализује циклус радионица за унапређење пословне комуникације на енглеском језику, у периоду од 30. маја до 10. јуна 2024. године. Предавач је Драгана Гак, професорка и стручњак за пословну комуникацију на енглеском језику. 

Позивају се студенти Универзитета у Београду који желе да унапреде свој пословни енглески да се пријаве за учешће у програму.

Програм обухвата три двосатне радионице и реализоваће се уживо.

Четвртак, 30. мај 2024, 12-14 ч. – „Само не још један састанак на енглеском!“

На радионици ће учесници имати прилике да добију смернице о томе како учествовати на пословним састанцима на енглеском језику и како водити састанак  (отворити и затворити састанак, дати реч некоме, прекинути некога, ставити нешто на гласање, тражити појашњење, дати предлог, питати некога за мишљење…). Такође, полазници ће проћи кроз искуство симулације састанка на енглеском језику.

Четвртак, 6. јуни 2024, 12-14 ч. – “Презентацијом до успеха”

На радионици ће бити речи о томе шта се најчешће презентује, о језику и структури презентације, о ефектном започињању и завршавању, питањима и одговорима. Учесници ће имати прилике да виде примере успешних и неуспешних презентација, а неки ће моћи и сами да се опробају у улози презентера.

Понедељак, 10. јуни 2024, 14-16 ч. –“Питај да успеш”

На овој радионици говориће се о врстама питања у енглеском језику, граматици у вези са постављањем питања, различитим контекстима у којима се питања постављају (у току састанка, након презентације – Q&А, током преговарања или ћаскања…). Као и на претходним, и на овој радионици учесници ће имати прилике да провежбају научено.

О предавачу:

Драгана Гак је професорка енглеског језика на Факултету техничких наука у Новом Саду. Паралелно са академском каријером, учествује и на бројним пројектима и програмима за унапређење вештина пословног енглеског језика. Кроз сарадњу са Америчким кутком у Новом Саду, Америчком амбасадом у Београду и великим компанијама радила је у претходних 15так година са преко 500 професионалаца и студената.

Како се пријавити за учешће?

Пријава за учешће је обавезна због ограниченог броја учесника. Радионице су интерактивног типа. Како би се пружила прилика што већем броју студената да унапреде свој пословни енглески, сваки Студент има право да одабере само једну радионицу за коју се пријављује.

Пријављивање се врши путем овог ФОРМУЛАРА.

Рок за пријаве је недеља, 26.мај 2024. у поноћ. Уколико број пријава буде знатно већи од предвиђеног броја учесника, поред мотивације за учешће и нивоа знања енглеског језика, брзина пријаве заинтересованих студената биће такође узета у обзир као критеријум.

 

 

 

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.