INDUSAC – Horizon Europe пројекат: Прилика за студенте

Институт Јожеф Стефан из Љубљане, као партнер Enterprise Europe Network која повезује компаније и истраживаче, позива студенте Универзитета у Београду да се пријаве за учешће у INDUSAC пројекту.

INDUSAC је пројекат у оквиру HORIZON EUROPE који има за циљ да ојача сарадњу индустрије и академске заједнице, између компанија, студената и истраживача широм Европе. као и да развије адекватан механизам њихове међусобне сарадње.

У оквиру овог пројекта студенти ће имати прилику да формирају међународне тимове од најмање 3 члана који ће решавати проблеме компанија у задатом року од 4-8 недеља.

Позивају се студенти да пошаљу своја мотивациона писма за било који од укупно 70 изазова, а рок је 11. фебруар 2024. године. Најуспешнији учесници не само да ће стећи драгоцено искуство, него ће добити и новчану награду у износу од 1.000 ЕУР по студенту за допринос.

Решавајући изазове компанија, студенти могу стећи међународно радно искуство, искуство сарадње у раду са студентима и истраживачима из различитих земаља, предузетничке вештине, приступ компанијама широм ЕУ, референце, као и одговарајући сертификат о учешћу од стране INDUSAC -а. Такође, учешћем у тимовима, истраживачи ће добити контакте компанија и студената, писма препоруке индустријских партнера и сертификат о учешћу од INDUSAC-a.

Више о пројекту и условима пријаве може се наћи на веб страни пројекта: www.indusac.eu

Платформа за регистрацију студентских тимова је на: https://indusac.innogetcloud.com/

Уколико имате било каквих питања или вам је потребна додатна помоћ, можете да се обратите путем мејла: indusac@ijs.si.

 

.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.