Обука у софтверу Autodesk REVIT MEP за студенте друге године МАС Термотехнике

Машински факултет и компанија TeamCAD d.o.o. настављају са успешном пословно-техничком сарадњом и ове године организују бесплатну  обуку за 10 најбољих студената друге године МАС Модула за термотехнику за коришћење софтверског пакета Autodesk REVIT MEP (Mechanical – Electrical – Plumbing) – Основни ниво у трајању од 26 школских часова у пролећном семестру 2023-24, а у оквиру предмета Стручна пракса М-ТТА, носилац предмета: в. проф. др Тамара Бајц.

Полазници прошлогодишњег курса REVIT MEP са предавачем, Алексом Мандићем, маст. инж. маш. из компаније TeamCAD d.o.o. и в. проф. др Тамаром Бајц

REVIT је Autodesk-ово иновативно, софтверско решење за пројектовање и извођење објекта у зградарству на BIM (Building, Information, Modelling) платформи што подразумева интензивну сарадњу инжењера свих профила у току трајања пројекта од идеје до реализације на терену, а у истом софтверском окружењу. Користи се у пракси како на домаћем тржишту тако и у иностранству и данас представља скоро подразумевани алат за израду пројеката у овој области. Имајући у виду његову функционалност већ генерисане базе података елемената познатих произвођача термотехничке опреме у свету која је доступна инжењерима у фази пројектовања, ово софтверско решење нема конкуренцију на софтверском тржишту. Обуком у REVIT MEP ће се омогућити још активније практично усавршавање студената Машинског факултета и њихова већа конкурентност на тржишту рада.

Студенти Термотехнике заинтересовани за обуку, а који испуњавају следеће услове:

  1. Студент/студенткиња друге године МАС Модула за термотехнику,
  2. Висока просечна оцена на ОАС и на крају прве године МАС (потребан доказ прибављен из Студентске службе или одштампан извод са Студентског сервиса заједно са датумом завршетка ОАС),
  3. Све године студија уписане у року,

треба да се пријаве в. проф. др Тамари Бајц на мејл tbajc@mas.bg.ac.rs и да пошаљу горе наведена документа. Пријава је отворена до 01.02.2024., а након овог датума ће се извршити селакција најбољих кандидата, о чему ће кандидати бити обавештени путем е-мејла. Почетак обуке је планиран почетком пролећног семестра.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.