Отворено пријављивање за нови циклус тренинга КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР

Универзитет у Београду – Центар за развој каријере и саветовање студената са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 15. до 21. децембра 2023. године.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Јубиларни двадесети циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: комуникационе вештине, презентационе вештине, критичко мишљење, емоционална интелигенција,  решавање конфликата  и асертивност.

Очекује вас укупно 5 тренинг дана или  28  сати лекција, вежби, корисних информација и савета, примера из пословног света  у сигурном и подстицајном окружењу уз  забавно дружење са колегама са различитих факултета.

Позив за пријављивање отворен је до 12. децембра до поноћи. Број места је ограничен, а пријава неопходна. Похађање програма за одабране полазнике је бесплатно.

Предавачи двадесетог циклуса су успешни људи беспрекорних биографија са дугогодишњим искуством  у држању тренинга запосленима увек спремни да  помогну студентима Универзитета у Београду да спремније закораче у свет рада.

Погледајте агенду, сазнајте више о предавачима и пријавите се на сајту Центра: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/kdbk-dec2023

Bookmark the permalink.

Comments are closed.