Зум кафица: 45 минута о здравој амбицији – 7. децембaр у 12 часова

У свету у коме је све више могућности за остваривање успешне каријере важно је не изгубити се у мору избора и заборавити на себе и своје потребе.

Када имамо здраву амбицију реално постављамо циљеве, осећамо да смо у складу са собом, одвајамо довољно времена за рад и одмор, осећамо задовољство. Али када амбиције постају нездраве? Где је та граница и како да је одредимо?

На новој Зум кафици у гостима нам је Бојана Тодоровић, психолог и псохотерапеут. Причаћемо о значају целоживотног учења, о личном развоју на различитим пољима, личним потребама које се мењају током живота као и о ограничењима које сами себи намећемо при избору каријерног пута.

Студенти ће моћи да чују искуство о томе како се различити каријерни путеви могу укрстити и разићи. Причаћемо о значају отвореног и флексибилног односа према својим циљевима и како да нас амбиција не уведе у понашања која нас удаљавају од самих себе – изгарање, незадовољство, демотивисаност, безнађе и сл.

Пријавите се и поставите питања Бојани путем линка:

https://forms.office.com/e/j1hH4EBwDz

Бојана Тодоровић је своју каријеру започела у истраживачком раду. Путеви јој се након самог почетка гранају у више праваца : доктор гешталт психотерапије, учитељ и тренер у Гешталт студију Београд и Холандском гешталт институту, консултант за развој запослених у корпорацијама, мајка троје деце и бубњар женског рок бенда.

„Зум кафица – 45 минута са…“ представља формат онлајн каријерног вођења и саветовања. Дружење организујемо путем Zoom платформе, у форми састанка, како би наши студенти били што мотивисанији да узму активног учешћа у дискусији.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.