Фондација Хемофарм – Конкурс за доделу стипендија набољим студентима 2023/24.г.

Фондација ХЕМОФАРМ је и ове године расписала Конкурс за доделу стипендија најбољим студентима академске школске 2023/24. године.

Конкурс је део Програма за образовање „Можеш и ти“ и студентима пружа прилику да своје знање и вештине подигну на виши ниво, кроз свеобухватан програм који чине програм стипендија, менторски програм и програм стручне праксе. Поред неформалног знања, полазници програма уз подршку експерата компаније Хемофарм А.Д. имају прилику да стекну и радно искуство у различитим секторима унутар компаније и додатни мотив да стечено знање примењују у Србији. Циљ програма јесте да оснажи одабране стипендисте вештинама које ће им помоћи у свакодневном раду у чијем фокусу је брига о здрављу и добробити људи.

Конкурс је отворен до  9. новембра 2023. године.

Намењен је најбољим студентима завршне године основних/интегрисаних академских студија на медицинским, фармацеутским, биолошким, хемијским, технолошким, техничким факултетима електро и машинског усмерења и факултету техничких наука, смер графичко инжењерство и дизајн, државних универзитета у Србији који су у досадашњем студирању остварили просек оцена преко 8,50.

Детаљније информације о конкурсу можете да погледате на ОВДЕ.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.