Стручни обилазак Међународног сајма наоружања и војне опреме ПАРТНЕР 2023

Студенти Катедре за ваздухопловство Машинског факултета у Београду, у пратњи асистената Николе Раичевића и Милоша Петрашиновића,  посетили су 11. Међународни сајам наоружања и војне опреме Партнер 2023, који је одржан од 25. до 28. септембра у Београду.

Овогодишњи Међународни сајам наоружања и војне опреме окупио је 154 излагача из целог света, а будући инжењери ваздухопловства могли су  да виде више нових протиавионских и противдронских система, беспосадних, земаљских и ваздухопловних платформи, као и бројне типове нове муниције побољшаних карактеристика.

Студентима је указано на значај оваквих манифестација, посебно када је реч о њиховој професиналној будућности, јер је то прилика за успостављање директних контаката са компанијама и потенцијалним послодавацима.

Млади академци имали су прилику да обиђу и штандове домаћих произвођача наоружања и војне опреме и да се детаљније информишу о могућностима за стручну праксу или запослење у компанијама које имају потребу за ваздухопловним инжењерима.

(Извор: Машински факултет)

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.