Плаћена пракса у ИТ компанијама ASEE и Payten

ASEE Internship Programme одржаће се од 3. до 29. јула у трајању од четири сата дневно. Првих 10 дана резервисано је за рад са менторима, а током преосталих 15 дана планиран је рад на мини пројекту током ког ће учесници имати прилику да представе своје идеје и примене стечено знање.

За праксу у компанијама ASEE i Payten се могу пријавити студенти завршних година основних студија путем контакт форме на LinkedIn-u.

Пријаве су отворене до 20. јуна 2023. године, а број места је ограничен!

У компанији ASEE истичу да су у протеклих 11 година кроз програм праксе у Србији запослили око 150 младих стручњака, као и да ће најбољим дипломцима и ове године бити понуђен посао.

„Са великим ентузијазмом константно пружамо подршку младима, мотивишемо их да остваре свој потенцијал и пронађу посао из снова. Наша врата отворена су за академце који би желели добију практична знања из области ИТ-ја, али и из људских ресурса, маркетинга, финансија и контроле квалитета.

Осим оцена на студијама, стеченог знања и радне етике, послодавцима је данас такође важно и искуство у раду, због чега ће овај програм бити изузетно користан не само онима којима ћемо понудити посао у нашим компанијама ASEE i Payten, већ и свима који у њему буду учествовали,” истиче Дарија Стокић, директорка људских ресурса.

ASEE (Asseco SEE) је једна од највећих ИТ компанија у региону која развија и пласира сопствена софтверска решења у области дигиталног банкарства, енергетике, телекомуникација и јавне управе. Групација послује у више од 20 земаља на четири континента и броји више од 3.400 запослених. Payten, део ASEE и регионални лидер у области платне индустрије, обезбеђује решења за eCommerce, mPayments, Processing, као и ATM и POS terminale. Компанија нуди софтвер и услуге укључујући аутсорсинг и опрему, уз највиши ниво стручности и подршке клијентима.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.