CNNTech 2023 Међународна конференција  од 4. до 7. јула на Златибору

Позивамо Вас да узмете учешће и пријавите се на предстојећу CNNTech 2023 међународну конференцију која ће се одржати на Златибору у периоду од 04.07.2023. до 07.07.2023.

Организатори седме по реду CNNTech међународне конференције (http://cnntechno.com) су Машински факултет Универзитета у Београду и Иновациони центар Машинског факултета у Београду.

И ове године биће публикован тематски зборник од међународног значаја под називом „New Trends in Engineering Research“ у издању реномиране издавачке куће Спрингер, а који ће бити видљиви на Scopus-u.

У оквиру тематског зборника биће објављене две врсте радова:

  1. Радови обима 18-20 страна који се категоришу као М14 и
  2. Радови обима 5-7 страна који се категоришу као М33.

Одабрани радови биће објављени у часопису Интегритет и век конструкција (категорије М24), а одабрани радови из области синтеровања биће публиковани у часопису Science of Sintering (категорије М22). Сви пристигли абстракти биће публиковани у Book of Abstracts (категорије М34).

У оквиру конференције, у четвртак 6. јула, биће одржан и Regional Innovation Forum 2023, а у оквиру њега „B2B – Busines to busines“ и „Workshop“ који упоредо с конференцијом коорганизује Европска Мрежа Предузетништва.

На форуму ће бити организоване радионице за микро, мала и средња предузећа као и за учеснике CNNTech 2023 међународне конференције.

Теме радионица су:

  1. Укључивање нових клијената у ЕЕН мрежу – др Снежана Кирин, Иновациони центар Машинског факултета у Београду;
  2. „Како добити Ерасмус пројекте“ – проф Ненад Марковић, Универзитет у Источном Сарајеву;
  3. Како PITCH-овати своју идеју и како пронаћи инвеститора за стартап? – добитници Смарт Старт и Катапулт пројеката и инвеститор/ментор;
  4. Како стартапи да заштите своју интелектуалну својину? – Зорица Обрадовић, Завод за интелектуалну својину

‌ПРИЈАВИТЕ СЕ ОВДЕ

Коорганизатори радионице су: Привредна Комора Србије, Развојна Агенција Србије, Универзитет св. Ћирила и Методија из Скопља, Развојна Агенција Републике Српске, Универзитет у Источном Сарајеву, Универзитет Црне Горе, Машински факултет, Министарство Економије Црне Горе

Више о догађају можете прочитати и на друштвеним мрежама: FacebookЛинкедин, Инстаграм.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.