„Моћ иновације“ на 65. Међународном сајму технике и технолошких достигнућа – Позив за догађај

У оквиру  65. Међународног сајма технике и техничких достигнућа, у среду 17. маја 2023. године , са почетком у 11 часова, биће одржан и програм под називом „Моћ иновације“.

Скуп организују Министарство науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, Министарство просвете Републике Србије, као и Министарство информисања и телекомуникација Републике Србије,  у сарадњи са Иницијативом „Дигитална Србија“.

Детаљније информације, као и позив за овај догађај можете да погледате ОВДЕ.

Београд је од 16. до 19. маја домаћин 65. Међународног сајма технике и технолошких достигнућа, престижне манифестације која ће окупити водеће стручњаке, иноваторе и љубитеље технологије из целог света.

Сајам ће бити посвећен најновијим достигнућима у области технике, науке и иновација, пружајући посетиоцима јединствену прилику да истраже најновије технолошке трендове и упознају се са најиновативнијим решењима из различитих индустрија, да се упусте у инспиративне дискусије и успоставе нове пословне контакте.

Република Србија имаће свој наступ у оквиру овог сајма у хали 2Б Београдског сајма, а поставка носи назив „Играј за човечанство! Наука за све“. Биће одржан и низ панела који ће покрити многе актуелне теме из области науке, иновација и технологије у Србији, а један од догађаја је и програм „Моћ иновација“.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.