Сазнајте из прве руке – Посета студената фабрици компаније Бош у Шимановцима

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду организује за студенте Универзитета у Београду посету компанији Роберт Бош, у уторак, 21. марта 2023. године са почетком од 10 часова.

Посета фабрици компаније “Роберт Бош”у Шимановцима реализује се у оквиру програма “Сазнајте из прве руке&quot”, а организована је како би се студентима Универзитета у Београду омогућило да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада.

Учесници у посети имаће прилику да упознају запослене из различитих сектора који ће говорити о визији и мисији компаније, техничким странама фабрике, индустрије и производа. Поред производног одељења, биће представљено одељење набавке и одељење производних система. Студенти ће затим имати организован обилазак производног погона. На крају студентима ће бити представљени програми за младе и искуства практиканата, а на крају посете биће прилике и за интерактивну дискусију са запосленима, који ће са студентима говорити о свом каријерном путу, као и могућностима за развој каријере у њиховим тимовима, вештинама које се очекују од новозапослених, итд.

Позивамо студенте Машинског факултета, Факултета организационих наука, Саобраћајног факултета, и Технолошко-металуршког факултета Универзитета у Београду да се пријаве до 16. марта у подне и узму учешће у посети.

Студенти који буду одабрани за посету биће накнадно контактирани и обавештени о организованом превозу и месту поласка.

Линк за пријаву: https://forms.gle/VwD5tWyswkHS99n27

Bookmark the permalink.

Comments are closed.