Зум кафица: 45 минута о Линкедин профилу – 16. март од 17 часова

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива младе академце на још једну Зум кафицу у овој години на којој ће имати прилику да разговарају са Саром Милошевић из Нордеуса о томе како се на најбољи начин представити на Линкедину и искористити га за проналазак посла. Такође, сазнаће шта ова друштвена мрежа нуди и како искористити различите опције.

Сусрет је планиран за четвртак 16. март од 17 часова путем Зум платформе, а студенти могу да се пријаве и поставе питање попуњавањем формулара на следећем линку: https://forms.office.com/e/dNDXyvB0Ai

Сара Милошевић је на Факултету организационих наука завршила основне студије на смеру општи менаџмент, као и мастер за маркетинг и комуникације. Током мастер студија радила је у компанији Philip Morris International у Дигитал тиму – са фокусом на eCommerce, а тренутно ради у Нордеус-у, једној од најпрестижнијих гејминг компанија на позицији Social Media Specialist.

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

„ Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.