Сајам пракси и запослења на Машинском факултету – 16. новембар у 10 часова

Студенти и дипломци Машинског факултета, као  и њихове колеге са осталих техничко-технолошких факултета Универзитета у Београду,  имају прилику да пронађу посао или да добију праксу у некој од домаћих и иностраних компанија које послују у нашој земљи,  на “Сајму пракси и запослења” који ће се одржати 16. новембра на Машинском факултету,  са почетком у 10 часова.

На сајму учествује 17 еминентних компанија, међу којима су компаније Brose, Bosch, SR Technics, EdePro, Tehnoplast, Mind Group и друге. Студенти ће на једном месту моћи да се упознају с радом компанија из своје струке и да у директном контакту с представницима тих компанија сазнају све о праксама и пословима који су у понуди.

Сајам пракси и запослења се одржава у оквиру дводневне манифестације “Отворена врата Машинског факултета” која је намењена и ученицима београдских гимназија и средњих стручних школа који намеравају да упишу студије машинства. Будући бруцоши имаће прилику 17. новембра да се упознају са студијским програмима, као и да обиђу неке од лабораторија и на тај начин сазнају које области машинског инжењерства се изучавају на Машинском факултету и које могућности се отварају на професионалном плану.

Скуп организују Савез студената Машинског факултета и студенти окупљени око платформе СтудЕНТЕР, уз велику подршку управе Машинског факултета.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.