Презентација компаније Bosch Srbija – 3. новембар, у 13 часова  

Компанија Bosch Srbija позива студенте основних и мастер академских студија на Машинском факултету Универзитета у Београду да присуствују презентацији компаније на којој ће бити речи о могућностима за развој каријере  и напредовање у аутомобилској индустрији.

Испред компаније Bosch говориће Ненад Лучић, вођа пројеката и менаџер производног инжењеринга.

Презентација ће бити одржана 03. новембра са почетком у 13 часова, у свечаној сали Машинског факултета (други спрат сала 211).

О компанији Bosch:

Bosch u Srbiji представљају два независна предузећа: Robert Bosch d.o.o. i BSH Апарати за домаћинство, која су задужена за територију Србије, Црне Горе и Републику Северну Македонију, тако чинећи регионалне подружнице Bosch Grupe, једне од највецих индустријских компанија на свету. Предузеће Robert Bosch d.o.o., са седиштем у Београду, основано је 2006. године и покрива следеће пословне области:

  • Производња система, метлица и мотора брисача.
  • Дистрибуција широког асортимана Босцх производа: резервни делови и дијагностичка опрема за аутомобилску индустрију, електрични ручни алати, палета производа у делу термотехнике и сигурносних система као и апарати за домаћинство.
  • Услуге које се обављају за Bosch Grupu на глобалном нивоу: Центар компетенције за Automotive Aftermarket i ICT (информационо-комуникационе технологије).
  • Предузеће BSH Aparati за домацинство основано је 2012. године, а од 2014. године је аквизирано од стране Bosch Grupe и бави се дистрибуцијом широког асортимана производа.

У Пећинцима, компанија Robert Bosch се бави производњом, као и истраживачко-развојним активностима у аутомобилској индустрији, прецизније производњом метлица, ручица, система и мотора брисача. Фабрика у Пећинцима почела је са радом у 2012. години и данас успешно послује и запошљава преко 2.200 људи.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.