Продужени рокови за подношење Предлога пројеката у оквиру Програма ПРИЗМА и Зеленог програма сарадње науке и привреде

Фoнд за науку Републике Србије обавештава све заинтересоване да се продужавају рокови за подношење пријаве Предлога пројеката у оквиру Програма ПРИЗМА и Зеленог програма сарадње науке и привреде.

Нови рок за подношење пријаве Предлога пројеката на Јавни позив за Програм ПРИЗМА је 14. октобар 2022. године, до 15 часова, по средњеевропском времену.

Нови рок за подношење пријаве Предлога пројеката на Јавни позив за Зелени програм сарадње науке и привреде је 11. октобар 2022. године, до 15 часова, по средњеевропском времену.

Као и до сада, Фонд за науку ће до затварања Јавних позива наставити да пружа подршку истраживачима кроз редовну организацију онлајн Отворених врата, на којима ће сви заинтересовани моћи да се информишу о условима пријаве предлога пројеката, као и кроз комуникацију путем имејла.

Подсећамо истраживаче да сва питања која су у вези са Програмом ПРИЗМА и Зеленим програмом сарадње науке и привреде могу послати на имејл адресе: prizma@fondzanauku.gov.rs  и zeleni@fondzanauku.gov.rs.

(Извор: Фонд за науку РС)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.