Конкурс за девети циклус програма AmChamps – Млади лидери промена 2022/2023

У програму AmChamps 009 учествује 20 студената који су на  III или IV години основних студија или на постипломским студијама државних факултета из Србије и 20 младих менаџера који раде у компанијама чланицама AmCham-a.

Девету годину за редом овај јединствени програм професионалног усавршавања реализује Америчка привредна комора у Србији, са идејом да кроз синергију академског и корпоративног сектора помогне усавршавању и развоју младих људи – лидера који ће водити пословну заједницу у Србији.

Прогам нуди менторски рад, прилику за размену идеја, искустава, дијалог и умрежавање са водећим људима пословне заједнице у Србији и стручњацима из света бизниса, стицање нових практичних знања и вештина неопходних за даљи професионални напредак, као и могућност  похађања MBA и Мастер програма које обезбеђује University York European Campus, City College.

На почетку програма, на посебном догађају брзог упознавања, учесници ће бити спојени у парове (један студент и један млади менаџер), где млади менаџери узимају улогу ментора, а студенти улогу њихових ментија. Током читавог трајања програма њихов заједнички рад се прати и оцењује.

Сам програм се састоји  из три дела: Учење & такмичење (редовни део, за све учеснике), Студија случаја (полуфинале, за најбоље рангираних 10 парова) и Пројектни задатак (финале, за 3 најбоља пара).

Финалисти добијају вредне награде. Кад је у питању победнички пар, менаџер добија пуну стипендију University York European Campus, City College за похађање Executive MBA програма, а студент пуну стипендију за Мастер студије.

Друга два менаџера добијају половину стипендије за Executive MBA, а друга два студента половину стипендије за Мастер. Такође, посебну награду добија пар који најбоље припреми пројектни задатак који одреди PwC – PwC Mini MBA за менаџера и две PwC радионице – обуке за студента.

Детаљније информације у вези програма можете да погледате na https://amcham.rs/sr/amchamps-2022-2023-srb.

Свој ЦВ и мотивационо писмо или видео можете да пошаљете на amchamps@amcham.rs  најкасније до 12. септембра 2022. године.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.