Зум кафица – 45 минута о развојном путу иноватора – како студенти могу постати иноватори

Универзитетски Центар за развој каријере и саветовање студената позива студенте Машинског факултета да се у среду, 13. јула, у 12 часова, придруже на последњој Зум кафици у овом семестру. Тема дружења је каријера у области иновација које раде на решавању горућих проблема у економији, друштву, екологији и здравству.

Ако желите да развијете каријеру у овој области пријавите се путем  линка http://skr.rs/z4Zn  и сазнајте све о приликама за студенте у оквиру пројекта Circle U.:

  •  студентском такмичењу Circle U. Challenge
  •  развоју и унапређењу предузетничког начина мишљења и вештина студената и студенткиња Универзитета у Београду
  •  могућностима сарадње са студентима и професорима универзитета Осло, Лувен, Кинг’с, Парис, Архус, Хумболт
  •  о учешћу у женској академској предузетничкој мрежи у оквиру Circle U. Алијансе.

У гостима нам је Мелина Калагасидис Крушић, професор на Технолошко-металуршком факултету, продекан за кадрове. Проф. др Мелина је вођа радног пакета у оквиру пројекта Circle U који се бави студентима и развоју предузетничког начина мишљења и вештина студената и студенткиња, а такође је и кооснивач старт-aп компаније ДрНајт.

Зум кафица – 45 минута са …  представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.