Форум социјалних иновација – Позив за волонтере

Смарт колектив расписао је конкурс за волонтере на конференцији Форум социјалних иновација – SIF2022, највећем годишњем догађају посвећеном развоју социјалног предузетништва и социјалних иновација у Србији и региону. SIF2022 ће бити одржан 15. јуна у простору Миљенко Дерета у Београду, а окупиће кључне актере из јавног, приватног и цивилног сектора у овом пољу. Рок за пријаву је 5. јун. 

Форум социјалних иновација је међународна конференција о социјалном предузетништву и социјалним иновацијама која се одржава по девети пут. Овај догађај је место сусрета организација цивилног друштва, социјалних предузећа, компанија, инвеститора, институција, студената, младих предузетника и свих оних који верују у солидарност, проактивност и заједништво као рецепт за праведније друштво.

Изузетно богат програмски садржај овогодишње конференције обухватаће панел дискусије, презентације примера добре праксе у различитим секторима, као и интерактивне радионице за младе. Програми конференције имају циљ да укажу на потенцијале социјалног предузетништва као покретача позитивних друштвених промена.

Форум социјалних иновација је током претходних 8 година посетило преко 800 лидера из цивилног, приватног и јавног сектора из 16 земаља.

Ако себе видиш као део овогодишњег SIF тима и знаш да можеш бити на располагању у наведеном периоду, попуни формулар ОВДЕ.

За више информација о догађају посетите сајт Смарт колектива или се информишите путем мејла на office@smartkolektiv.org и позивом на број:+381 (0) 60 6423820

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.