Презентација компаније ZF Serbia – четвртак, 14. април у 13.00 часова

Светски лидер у производњи компоненти за ауто-индустрију, немачка компанија ZF, која од јуна 2019. године послује и у Србији, представиће своје пословање, као и развојне планове запосленима и  студентима Машинског факултета у Београду. Презентација ће бити одржана у четвртак, 14. априла, у 13.00 часова у Свечаној сали 211.  

ZF је технолошка компанија која послује на глобалном нивоу и производи системе за путничка и комерцијална возила, као и индустријску технологију, омогућујући увођење следеће генерације мобилности.

ZF омогућава возилима да гледају, размишљају и поступају. У четири технолошка домена – управљање кретањем возила, интегрисана безбедност, аутоматизована вожња и електрична мобилност – ZF нуди свеобухватне производе и софтверска решења како за реномиране произвођаче возила, тако и за нове клијенте који пружају услуге превоза и обезбеђивања мобилности.

Компанија ZF на глобалном нивоу има 150.000 запослених на преко 240 локација у више од 40 земаља и један је од водећих светских добављача у аутомобилској индустрији.

ZF Serbia припада најмлађој и најбрже растућој дивизији компаније ZF – Дивизији E-mobility. Фокус је на производњи и развоју нових генерација електромотора и генератора за хибридне и електричне погоне, мирко прекидачима и ручицама мењача.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.