Расписани избори за Студентски парламент Машинског факултета и Универзитета у Београду

Избори за Студентски парламент Машинског факултета у Београду и чланове студентког парламента Универзитета у Београду за мандатни период од октобра 2022. године до октобра 2024. године, биће одржани 12. априла 2022. године у периоду од 12 до 15 часова у читаоници Факултета. Рок за предају кандидатура је 4. април до 14 часова.

Одлуку о расписивању избора донео је председник Студентског парламента Машинског факултета Алекса Остојић, на седници те студентске оргнизације која је одржана 28. марта 2022. године.

Одлуку о расписивању избора,  именовању чланова Бирачког одбора и Изборне комисије и информацију о условима кандидовања можете погледати ОВДЕ

Све додатне информације о условима кандидовања за студентски парламент Машинског факултета, можете пронаћи и у Закону о студентском организовању („Сл. гласник РС“, бр. 67/2021) , Правилнику о избору чланова студенстког парламента Универзитета у Београду ( https://files.fm/f/geaaw9djm ) и Правилнику о избору чланова студенстког парламента Универзитета у Београду Машинског факултета ( https://files.fm/f/jdcfjfy7j ), а можете и упутити мејл на student@mas.bg.ac.rs или доћи у просторију 144 и информисати се.

(Извор: Студентски парламент Машинског факултета)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.