Друмска стрела је сада електрична – Продужен конкурс за пријем нових чланова

Љубитељ си ауто-мото спорта? Студираш на Универзитету у Београду и волео би да постанеш део тима “Друмска стрела”- првог Формула студент тима у Србији с електричним возилом? Ово је твоја прилика!

Формула студент тим “Друмска стрела” расписао је конкурс за пријем нових чланова као појачање у следећим подтимовима:

  • Шасија и Ослањање
  • Погон софтвер и електроника
  • Аеродинамика и дизајн
  • Маркетинг и спонзорства

У подтимовима је веома пожељно неко специфично знање материје и програма. Битна је иницијатива, жеља за спровођењем идеја у дело, као и ентузијазам спремност на тимски рад.

Због великог интересовања конкурс је продужен до 15. марта 2022. године.

Детаљније информације о конкурсу, отвореним позицијама и начину пријаве можете да погледате на званичном сајту “Друмске стреле”, као и на Facebook и Instagram профилу тима.

Формула студент тим “Друмска стрела” чине студенти  Универзитета у Београду који пројектују и израђују електрично тркачко возило. Тим учествује на бројним европским такмичењима која се организују по узору на такмичење Формуле 1 и одржавају на познатим стазама Формуле 1 и Мото ГП.

Ове године “Друмска Стрела” се може похвалити пласманом на четири такмичења, у Немачкој, Холандији, Мађарској и Хрватској, где ће се по први пут надметати с електричним возилом које ће оцењивати најеминентнији инжењери аутомобилске индустрије.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.