Oтворени позив за стипендирање студената за полагање стручног испита за обављање послова безбедности и здравља на раду

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Управа за безбедност и здравље на раду и Међународна организација рада, кроз пројекат „Унапређење безбедности и здравља на раду у Републици Србији су расписали отворени позив за стипендирање студената за полагање стручног испита за обављање послова безбедности и здравља на раду.

Кандидати се пријављују за једну пуну стипендију која покрива све трошкове полагања стручног испита за обављање послова безбедности и здравља на раду у износу од 14.280,00 динара. У оквиру овог конкурса биће додељено 10 стипендија.

На конкурс  могу да се пријаве младе особе до највише 25 година старости (услов је да апликант није напунио 26 година живота до 28. априла 2022. године), који су у процесу формалног образовања, односно студенти на мастер или специјалистичким студијама који су завршили студије у обиму од најмање 180 ЕСПБ бодова, основне или струковне студије у трајању до три године из научне, односно стручне области у оквиру образовно-научног поља техничко-технолошких наука, природно-математичких наука или медицинских наука и морају имати најмању просечну оцену на студијама 8.00.

Рок за достављање пријава је 21. март 2022. године.

ТЕКСТ КОНКУРСА

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР  (Образац А).

Информације о конкурсу су објављене и на интернет страници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. За додатне информације можете контактирати Управу за безбедност и здравље на раду на број телефона 011/33 47 392.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.