Бесплатни курсеви страних језика на Машинском факултету

Савез студената Машинског факултета и Студентски парламент Машинског факултета у Београду, у сарадњи са Студентским парламентом Филолошког факултета и у летњем семестру шк. 2021/22. године организују бесплатне курсеве страних језика.

Пријаве за курс су у току, а у понуди су српски, енглески, шпански, немачки, италијански, норвешки, руски, француски и јапански језик.

Настава ће се изводити два пута недељено у трајању два школска часа, у просторијама Машинског факултета или онлајн, у зависности од договора предавача и студената.

„Интересовање студената за ове курсеве је заиста велико. Тренутно имамо 300 пријава. Велики број студената је већ раније похађао неки од курсева, а такође има и нових полазника. Због тога се трудимо да у сваком новом циклусу уведемо неку новину. Овог пута, студенти поред основног нивоа могу да похађају и напредни ниво сваког од понуђених језика. “, каже председник Студентског парламента Алекса Остојић.

Бесплатни курсеви страних језика се организују у оквиру пројекта „Студенти студентима“, који младим академцима омогућава да стичу нова знања, али и да успостављају и развијају нова пријатељства.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.