ЦзРК УБ: Позив студентима да се пријаве за посету компанији „Алумил“

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду позива студенте Машинског, Технолошко-металуршког, Саобраћајног, Електротехничког, Архитектонског, Грађевинског факултета и Факултета организационих наука да се пријаве за посету компанији „Алумил“ која ће се одржати у понедељак, 20. децембра 2021. године од 10 до 15 часова.

Посета компанији „Алумил“ реализује се у оквиру програма „Сазнајте из прве руке“, а организована је како би се студентима Универзитета у Београду омогућило да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада.

Предвиђено је да студенти посете фабрику „Алумил“ у Старој Пазови, где ће имати прилику да упознају генералног директора компаније господина Stylianos Tsoktouridis, запослене из сектора производње, контроле квалитета, као и пројектне инжењере, архитекте, и да од менаџерке људских  ресурса сазнају више о могућностима за развој каријере у компанији и приликама за праксу.

Након учешћа у краћој радионици коју ће запослени за студенте организовати посета ће се наставити обиласком фабрике. Превоз је организован, а број места ограничен.

Заинтересовани студенти могу се пријавити за посету попуњавањем пријаве на линку.

Рок за пријаву: 17.12.2021. године, до 11 часова.

Сви пријављени ће бити благовремено обавештени о статусу пријаве и месту састанка.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.