Panel „Industrija 4.0 u Srbiji – stanje i dalji razvoj“ – 14. oktobar, FTN Čačak

„Industrija 4.0 u Srbiji – stanje i dalji razvoj“, osnovna je tema  35. panela koji će biti održan, u četvrtak, 14. oktobra na Tehničkom fakultetu u Čačku, u  okviru 38. Savetovanja proizvodnog mašinstva u Srbije – SPMS 2021. (PROGRAM)

Skup će otvori ministarka privrede Republike Srbije, Anđelka Atanacković, a učesnike će pozdraviti i rektor Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Nenad Filipović, dekan Fakulteta tehničkih nauka u Čačku, prof. dr Danijela Milošević, dekan Mašinskog fakulteta u Beogradu, prof. dr Vladimir Popović i predsednik Naučnog odbora SPMS, prof. dr Srećko Ćurčić. 

Tokom radnog dela Savetovanja biće razmatrane sve aktuelne teme proizvodnog mašinstva sa akcentom na nove tehnologije i značaj njihovog uvođenja u proizvodne procese.  Učesnici panela o Industriji 4.0 govoriće o značaju nacionalne Digitalne platforme za dalji privredni i ekonomski razvoj naše zemlje, a biće predstavljeni i  primeri dobre prakse razvoja i primene digitalnih tehnologija u domaćim kompanijama „Metalac“ iz Gornjeg Milanovca, „Sloboda“ iz Čačka i „Inmold“ iz Požege.

Prijaljivanje i dodatne informacije na sledećem linku: http://spms.fink.rs/.

podelite...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.