Изабрани нови продекани Машинског факултета

Проф. др Марко Милош, проф. др Драгослава Стојиљковић, прод. Др Александар Грбовић, проф. др Маја Тодоровић и проф. др Живана Јаковљевић, изабрани су за нове продекане Машинског факулета. Они ће заједно са новоизабраним деканом, проф. др Владимиром Поповићем, водити Машински факултет од 1. октобра 2021. године, након што актуелном руководству факулета истекне мандат.

Савет Машинског факултета је на седници одржаној у понедељак, 28. јуна, већином гласова усвојио предлог Наставно-научног већа да за продекане Машинског факултета у наредном мандатном периоду од 1. октобра 2021. до 30. септембра 2024. године, буду изабрани:

  • проф. др Марко Милош, продекан за наставу,
  • проф. др Драгослава Стојиљковић, продекан за НИД,
  • проф. др Александар Грбовић, продекан за финансије,
  • проф. др Маја Тодоровић, продекан за међународну сарадњу и докторске студије,
  • проф. др Живана Јаковљевић, продекан за акредитацију и организацију.  

Претходно је Нaставно-научно веће Машинског факултета подржало предлог новоизабраног декана, проф. др Владимира Поповића о кандидатима за избор продекана МФ у наредном мандатном периоду и упутило га Савету факултета на усвајање. Проф. Поповић је том приликом изразио чврсто уверење да ће кандидати које је предложио, својим знањем, енергијом и интегритетом на прави начин обављати дужности продекана, на добробит целог колектива Машинског факултета.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.