Универзитет у Београду: Предузетништво и иновација – Анкета за студенте

У оквиру Европске универзитетске алијансе Circle U, коју чине Универзитет у Београду и још шест угледних европских универзитета, развијају се заједничке активности међу којима је и јачање предузетничког и иновативног капацитета студената.

На Београдском универзитету постоје значајна искуства и примери добре из ове области. Да би се ускладило заједничко деловање чланица, неопходно је да се направи пресек стања у целој алијанси. Координатор ових активности је Универзитет у Београду.

Универзитет позива студенте да попуне кратак упитник ради утврђивања студентских ставова о иновацији и предузетништву. https://bit.ly/33TE80s

Упитник је намењен студентима и студенткињама које занима предузетништво, као и вођама студентских тимова који се баве развојем иновација и других пословних идеја, и оснивачима стартап-ова који студирају на Универзитету у Београду.

Рок за попуњавање анкете је 31. мај 2021. године.

„Желимо да Вам помогнемо и будемо подршка иновативним идејама, а на том предузетничком путу, потребни су квалитетно знање и релевантне вештине. Подстицањем трансфера знања и вештина и јачањем сарадње између студената и професора, створићемо добар темељ подршке за све вас који сте спремни да се упустите у предузетничке воде“, наводи се, између осталог,  у позиву Универзитета у Београду упућеном студентима.

За више информација о алијанси и  пројекту, посетите интернет страницу: https://www.circle-u.eu/

 

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.