Пројекат Студенти студентима: Бесплатни курсеви страних језика 

Савез студената Машинског факултета, у сарадњи са Филолошким факултетом Универзитета у Београду,  већ 7. годину за редом  организује бесплатне курсеве страних језика намењених студентима. Школске 2020/21. године забележен је рекордан број пријављених полазника који су слушали руски, енглески, арапски, немачки, шпански, француски или норвешки језик. На молбу великог броја академаца, од ове године, у летњем семестру, по први пут ће бити организован и курс јапанског језика.

Током зимског семестра студенти су похађали основни ниво страних језика. Због актуелне епидемиолошке ситуације,  део предавања је био организован онлајн, док је један део полазника наставу слушало на факултету.  Према речима предавача настава је протекла у најбољем реду.

Велики број полазника заинтересован је да у летњем семестру похађа и наредни ниво страних језика.  С обзиром да се у наредном периоду очекује побољшање епидемилошке ситуације предавања ће највероватније бити организована у просторијама Машинског факултета.

Бесплатни курсеви страних језика се организују у оквиру пројекта „Студенти студентима“, који младим академцима омогућава да стичу нова знања, али и да успостављају и развијају нова пријатељства.

Настава страних језика у летњем семестру почиње 01. марта 2012. године, а сви заинтересовани могу да се пријаве до 22. фебруара. Пријаву можете попунити ОВДЕ

(Извор: Савез студената МФ)

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.