Тaкмичење у управљању пројектима – Пријава у току

Такмичење у управљању пројектима Project Management Championship намењено је свим студентима који су заинтересовани за област пројектног менаџмента и који желе да унапреде своје знање и вештине на локалном и глобалном нивоу.

Пројекат је инициран од стране IPMA Young Crew-а, огранка Међународне асоцијације за управљање пројектима (IPMA). Код нас га спроводи IPMA Young Crew Србија, као део Удружења за управљање пројектима, са мисијом развијања и промоције пројектног менаџмента као професије.

Project Management Championship  је такмичење намењено студентима који проучавају управљање пројектима и чине га 2 фазе:

Национално такмичење које се састоји из квалификационе рунде и националног финала. Квалификациона рунда ће се одржати 27. фебруара online и тимови ће решавати 100 питања за 100 минута. Могуће је користити литературу и интернет. Шест тимова који остваре најбоље резултате се даље пласирају у Национално финале које ће се одржати 14. марта 2021. године.

Победнички тим ће добити јединствену прилику да представља нашу државу на Интернационалном такмичењу, које је друга фаза пројекта и ове године се одржава у Србији!

Могу се пријавити већ оформљени тимови од по 3 или 4 члана. Такође ће бити омогућене индивидуалне и пријаве у пару и у том случају тим формирају организатори.

Регистрациони процес траје од 20. јануара до 20. фебруара. Пријаве се налазе ОВДЕ

За додатне информације посетите друштвене мреже овог такмичења.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.