Студентско такмичење: Изазов COVID-19

British Council отворио је позив за младе и талентоване студенте и студенткиње основних и мастер студија (између 18 и 30 година) да креирају предлоге практичних политика у вези са изазовима насталим услед пандемије вируса COVID-19.

Пет најуспешнијих тимова или самосталних кандидата учествоваће у онлајн финалу такмичења, и добиће прилику за похађање онлајн курса који организују универзитети у Уједињеном Краљевству.

На такмичење се студенти и студенткиње могу пријавити и самостално и као део тима од највише три члана. Посебно охрабрујемо пријаве тимова који укључују студенте из више различитих академских области. Једнако ће бити третиране индивидуалне и тимске пријаве.

Позивамо Вас да поделите овај конкурс са својим колегиницама, колегама, студентима и студенткињама, како би што већи број заинтересованих имао прилику да учествује на такмичењу! Интегрални текст позива налази се овде.

Студентско такмичење: Изазов COVID-19 организује British Council у оквиру програма “Унапређење улоге науке у друштву”. Више информација о програму можете пронаћи овде.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.