BOSS платформа – Систем подршке пословним приликама

Студенти, наставници, истраживачи … Имате сјајну пословну идеју или иновацију коју бисте да пласирате на тржиште? Тестирајте је и развијајте на BOSS платформи потпуно бесплатно.

фото: twitter

Ради подстицања и развоја предузетничког духа, успешног креирања и трансфера иновација из науке у привреду,  креирани су иновативни алати као подршка студентима, наставницима и истраживачима у процесу индентификације, развоја и комерцијализације пословних прилика.

Алати намењени развоју и разради пословних прилика су доступни на отвореној, вишејезичној BOSS платформи. BOSS платформа је дизајнирана да подстиче способност студената, истраживача и наставника да користе своје идеје и резултате истраживања за покретање и спровођење предузетничких пројеката.

Коришћење BOSS платформе је потпуно бесплатно, а доступна је на српском, енглеском, италијанском, и француском језику. Довољно је само да се региструјете на https://bossplatform.rect.bg.ac.rs/.

За све додатне информације, као и организацију консултација и радионица за развој пословних прилика можете да се обратите тиму Центра за трансфер технологије Универзитета у Београду, на е-мејл ctt@rect.bg.ac.rs

BOSS платформа је развијена у оквиру Еразмус + пројекта“Business Opportunity Support System upgrade for strengthening European innovation ecosystem” у којем су учествовали  Универзитет у Београду, Универзитет у Лијежу и МЕТА Група.

Више информација о самом пројекту можете пронаћи на http://www.boss.rect.bg.ac.rs/.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.