Нови панел о И4.0: Пример најбоље праксе – Инмолд Пожега

“Пример најбоље праксе – Инмолд”,  назив је 26. панела о Индустрији 4.0 који ће бити одржан 26. марта са почетком у 10:30 у Пожеги, где је и седиште ове команије.(позив и програм)

фото: /www.inmold-ltd.com

У фокусу скупа је нова индустријализације Србије заснована на моделу И4.0. Учесници ће разматрати елементе примене Дигиталне платформе за индустрију 4.0  у нашој земљи, као дела нове индустријске политике за период 2020/2030. године. Организатори су Машински факултет у Београду и компанија Инмолд у сарадњи са Регионалном привредном комором Ужице.

У име домаћина и организатора, панелисте ће поздравити господин Горан Јанковић, власник компаније Инмолд, проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета у Београду и госпођа Ана Лапчевић, директр Регионалне привредне коморе у Ужицу.

Радни део скупа отвориће презентација о Дигиталној стратегији компаније Инмолд у оквиру које ће бити представљени примери добре праксе у примени дигиталних решења, а биће речи и важности дуалног образовања.

О Индстрији 4.0 и интелигентним ланцима снабдевања, говориће др Милован Миливојевић из агенције Olympia Al  из Ужица која се бави пружањем пословних услуга и консалтингом. Господин Бранислав Срећковић из ЕНЕЛ д.о.о. из Ваљева говориће о производњи инстустријских машина у ери дигитализације.

У оквиру скупа биће одржан и округли сто под називом Дигитално доба – изазови будућности. Учесници су: проф. др Видосав Д. Мајсторовић, Машински факултет Београд; проф. Владан Веснић, Техничка школа Пожега; Драган Лазовић, Матис д.о.о. Ивањица;- Јасмина Гавриловић,   , Axanta d.o.o.  Београд; Радосав Јоксимовић, Инмолд д.о.о. Пожега.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.