Презентација компаније  ZF –  среда, 4. децембар, 13 часова

Светски лидер у производњи компоненти за ауто-индустрију, Немачка компанија ZF, која од јуна ове године послује и у Србији, представиће своје пословање, као и развојне планове запосленима и  студентима Машинског факултета у Београду. Презентација је заказана за среду, 4. децембра, у 13.00 часова у Свечаној сали 211.   

ZF је глобално активна технолошка групација која испоручује системе за мобилност путничких аутомобила,доставних возила и индустријске технологије. Са свеобухватним технолошким портфељем, ZF нуди холистичка решења за угледне произвоаче аутомобила као и пружаоце услуга у сектору мобилности и компаније у развоју у области транспорта и мобилности.

Једна од кључних тачака даљег развоја ZF система је дигитално умрежавање и аутоматизација. ZF омогућава својим возилима да виде, мисле и реагују.

Компанија ZF броји 149.000 запослених на око 230 локација у 40 земаља света. Компанија је 2018. Године остварила промет од 36,9 милијарди евра. Сваке године ово предузеће улаже преко шест процената свог прихода у истраживања.

Сазнајте више на  www.zf.com  

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.