„Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“ – промоција нове књиге у издању Машинског факултета

„Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“, назив је српског издања књиге, америчке ауторке Елане Фриланд, која ће, у уторак, 25. Јуна, бити представљена на Машинском факултету у Београду.

Реч је о наслову у којем се на документован начин износи низ доказа о злоупотреби научних достигнућа за развој савремених војних технологија. Овим издањем Машински факултет наставља да из једног новог угла, проучaва дело нашег највећег научника Николе Тесле и истовремено прати савремене примене његових идеја. На првом месту оних, које су супротно његовим хуманистичким визијама науке, довеле до развоја технологија нове генерације оружја.

Промоција књиге „Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи“ биће одржана 25. јуна у Свечаној сали Машинског факултета (сала 211/II) са почетком у 11 часова.

О књизи ће говорити проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета, Владимир Давидовић, уредник издања и рецензенти, проф. др Момчило Милиновић и проф. др Лука Поповић.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.