Онлајн курс за развој каријере студената

Центар за развој каријере Универзитета у Београду организује за студенте свих факултета Универзитета у онлајн курс под називом Вештине управљања каријером.

 

Ако често себи постављате следећа питања: Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају каријерни циљеви?  Како и где могу да тражим посао? –  одговор можете добити на онлајн курсу који је отворен за све заинтересоване студенте Београдског универзитета.

Почетак курса је планиран за прву недељу јуна, а пријава је могућа до краја друге недеље од почетка курса на страници www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Курс траје пет недеља и осмишљен је тако да студенти могу да му приступају када и где њима одговара. Састоји се од различитих вежби, видео и аудио материјала, задатака, ресурса за читање, који заједно чине јединствени пакет чији је основни циљ да студенте оспособи за управљање каријером, припреми за укључивање у тржиште рада и пружи подршку у преузимању активне улоге у будућем каријерном развоју.

 

Курс је конципирао тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, и успешно се реализује у “живој” и онлајн форми од 2015. године.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.