Презентовање могућности студентских пракси и запослења у компанији Minth Automotive Europe д.о.о.

Позивају се сви заинтересовани студенти и дипломци Технолошко-металуршког факултета и Машинског факултета, Универзитета у Београду да дођу да се упознају са представницима компаније Minth, као и са детаљима програма стипендирања и запослења у компанији.
Презентација ће бити одржана у четвртак 18.04.2019. са почетком од 12 часова у Свечаној Сали Технолошко-металуршког факултета (3. спрат).
Након презентације програма, биће организовани групни и индивидуални интервјуи са кандидатима (потребно је понети свој ЦВ).
Компанија Minth је један од светских лидера у области дизајна, производње и продаје структурних, функционалних и декоративних делова у аутомобилској индустрији. Своје глобално присуство компанија Minth проширује и у Србији. Један од првих начина пружања подршке студентима у Србији је пројекат под називом “Management trainee program”. Програм је намењен талентованим студентима који имају жељу да се стручно усавршавају и визију да се развију у менаджере у великој светској корпорацији. Изабрани студенти имаће прилику да проведу 2 до 3 године у представништвима компаније Minth широм света, почевши од места Jiaxing у Кини, где се налази седиште компаније Minth.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.