Посета фабрици „ГОРЕЊЕ“ у Ваљеву

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са Словеначким пословним клубом организује за студенте завршних година Машинског, Електротехничког и Факултета организационих наука посету фабрици „ГОРЕЊЕ“ у Ваљеву, у среду, 27. марта 2019. године.
Студенти ће имати прилику да сазнају:
• које су предности рада у компанији као и могућности за запослење и напредовање,
• како изгледа радни дан и шта су савети руководилаца техничко-производног сектора, сектора контроле квалитета, стручне службе технологије, стручне службе развоја и стручне службе одржавања,
• специфичности рада у различитим одељењима, вештине које су неопходне за рад у њиховом тиму и информације о каријерном путу руководилаца сектора.
Студенти ће моћи да поставе питања и на крају обиђу режију и халу ИИ уз стручно објашњење руководиоца јединице.
Ова посета представља саставни део програма Центра за развој каријере „Сазнајте из прве руке“, а организована је како би се студентима Универзитета у Београду омогућило да у директном контакту са запосленима у најуспешнијим компанијама из различитих сектора стекну нова знања о функционисању савременог тржишта рада.
Заинтересовани студенти могу се пријавити за посету попуњавањем и слањем пријавног формулара који се налази на нашем сајту www.razvojkarijere.bg.ac.rs.
Превоз је организован. Број места ограничен. Рок за пријаву: 25.03.2019. до 10 часова. Сви ће бити контактирани дан пре поласка у посету. Предност ће имати студенти који су заинтересовани за праксу и даљи развој каријере у Ваљеву.
У склопу успостављене сарадње Универзитета у Београду и компаније Горење на плану организације и реализације студентске праксе, у наредном периоду биће отворене прилике за обављање праксе у овој компанији у пословним јединицама за контролу квалитета, развоја, технологије и одржавања , а захваљујући иницијативи Словеначког пословног клуба у плану је реализација студентске праксе и у другим компанијама – чланицама Словеначког пословног клуба.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.