Нови конкурс за „Стартап акцелератор“ 2018

Француско-српска привредна комора позвала је све стартапове или појединце који планирају да покрену стартап предузеће да се пријаве за програм бесплатне једногодишње менторске подршке за развој њиховог бизниса – „Стартап акцелератор“. Како би омогућила што већем броју стартапова да конкурише за овај прогам, Комора је одлучила да помери рок пријаве, те се кандидати могу пријавити до 15. СЕПТЕМБРА.

Удружење француских компанија позива све заинтересоване тимове и предузећа да искористе ову шансу и пошаљу своје кандидатуре.

Комора је већ реализовала овај програм прошле године, када су путем конкурса примљена два стартапа – Car:Go, мобилна апликација за наручивање ауто-превоза са возачем, као и PetGuards, онлајн платформа за чување кућних љубимаца. Током протекле године, осниваче ова два стартапа саветовали су генерални директори неких од највећих француских компанија у Србији, а добијали су менторску подршку када је реч о свим аспектима пословања: правним, маркетиншким, финансијским и слично.

И ове године ће бити одабрано до три стартап предузећа или три тима које ће у наредних годину дана, бесплатно, саветовати директори и менаџери највећих француских компанија које послују у Србији, а са циљем да им својом експертизом, искуством, контактима и идејама помогну у развоју бизниса.

Управни одбор коморе чини 11 директора француских предузећа међу којима има и Француза и Срба, водећих људи компанија попут Schneider Electric, Suez, Lesaffre, Credit Agricole, Saint-Gobain Weber, PricewaterhouseCoopers, SADE и други. Одабрани стартапови аутоматски ће освојити и бесплатно чланство у Комори на период од годину дана.

НА КОНКУРС ЗА СТАРТАП АКЦЕЛЕРАТОР МОГУ СЕ ПРИЈАВИТИ СВИ СТАРТАПОВИ КОЈИ СУ СНОВАНИ ПРЕ НАЈВИШЕ ГОДИНУ ДАНА И ПРЕДУЗЕТНИЦИ ДО 40. ГОДИНЕ СТАРОСТИ, СА ПРЕБИВАЛИШТЕМ У СРБИЈИ. МОГУ СЕ ПРИЈАВИТИ И ТИМОВИ ДО ТРИ ОСОБЕ, ОД КОЈИХ ЈЕ НАЈВИШЕ ЈЕДАН СТРАНИ ДРЖАВЉАНИН.

Конкурс је отворен за пројекте из свих индустрија, с тим што се саветује да се на неки начин укључе дигиталне технологије и да буду оријентисани на глобално тржиште.

Пријаве се врше попуњавањем УПИТНИКА на сајту коморе www.ccfs.rs.

За више информација можете се обратити директно  CHAMBRE DE COMMERCE ET D’INDUSTRIE FRANCE SERBIE, Kosovska 10, 11000 Београд, тел. 011 334 8 351/ 011 334 8 353.

поделите...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Bookmark the permalink.

Comments are closed.