Позив за VIII javni nagradni Конкурс „Петар Дамјановић“

Отворен је осми по реду Конкурс „Петар Дамјановић“

Компанија ОСА – Рачунарски инжењеринг отворила је осми по реду конкурс „Петар Дамјановић“ за избор најбољих радова из области машинства.

Радови подразумевају израду техничке документације за машине, уређаје и носеће металне конструкције помоћу програмског пакета Аутодеск Инвентор Профессионал 2015.
Право учешћа на конкурсу имају сви студенти високих школа и факултета, уз могућност коришћења пробних верзија софтвера. Рок за пријаву радова је 01. октобар 2014. године, док је рок за предају радова са пратећом техничком документацијом 31. октобар 2014. године.

Циљ конкурса ,,Петар Дамјановић“ је представљање младих стручњака широкој јавности, али и компанијама из машинске индустрије и производње који ће имати прилику да на лицу места упознају ауторе пројеката.
На овогодишњем конкурсу биће додељене 3 награде: за освојено прво место награда ће бити 1.000 еура, награда за друго место износиће 500 еура, а треће 300 еура. Победнички радови студената, као и радови који су ушли у ужи круг такмичења биће представљени током доделе награда.
Награда носи име по Петру Дамјановићу, једном од оснивача фирме ОСА – Рачунарски инжењеринг – човеку који је значајно допринео развоју сарадње машинства и информатике у нашој земљи и иностранству.
Додела награда одржаће се почетком децембра у Свечаној сали Машинског факултета у Београду.

Све информације везане за Конкурс „Петар Дамјановић“ можете пронаћи на адреси http://autodesk.osa.rs/aktuelno/konkurs-petar-damjanovic где можете преузети и документа за пријаву. Поред ове локације, информације ће бити објављиване на Facebook и Twitter налогу Конкурса „Петар Дамјановић“.
Прилог: Постер

Bookmark the permalink.

Comments are closed.