Промоција нове генерације инжењера

На Машинском факултету у Београду недавно је одржана прва у низу Свечана промоција инжењера машинства и мастер инжењера машинства, који су дипломирали током протекле године. Младим колегама, дипломе о звршеним основним и мастер студијама машинства,  уручио је продекан за наставу МФ, професор др Љубодраг Тановић.

Честитајући студентима, продекан је изразио наду да већина младих инжњера ради и да су  у прилици да користе знања, вештине и компетенције које су стекли током студија на МФ. Међутим, додао је, време у коме живимо је време технолошких иновација, што значи да се завршетком било ког нивоа студија процес вашег учења не завршава. Напротив, ви тек почињете да учите и  радите даље на свом личном усавршавању  како би  били спремни за технолошке изазове који су пред вама.

Изразивши наду да ће  њихова веза са Факултетом бити настављена, продекан за наставу је позвао младе колеге да се прикључе Алумни фондацији МФ. Нама је веома важно да знамо где сте, где радите, чиме се бавите и уверен сам да је то у обостарном интересу, нагласио је професор Тановић. На свечаности која је одржана 25. јануара промосивано је 158 дипломираних инжењера машинства и 235 мастер инжењера машинства.

(Извор: Машински факултет)

Bookmark the permalink.

Comments are closed.