Осма међународна CNNTech конференција од 24. до 27. јуна у Београду – Позив за учешће

Овогодишњи CNNTech 2024 – Међународна конференција посвећена најновијим технолошким достигнућима биће одржана од 24. до 27. јуна 2024. године у Београду на две локације – у хотелу „Мона Плаза“ и на Машинском факултету. Организатори ове, осме по реду, конференције су Машински факултет Универзитета у Београду и Иновациони центар Машинског факултета.

„Придружите нам се у предвођењу иновација, тамо где се академска заједница и индустрија спајају како би обликовали будућност технологије. CNNTech 2024 није само конференција; то је динамично средиште где се светови експерименталних и нумеричких истраживања сударају са новим технологијама, подстичући сарадњу, размену знања и револуционарни напредак“, наводи се у позиву за учешће на овој конференцији.

Сви прихваћени радови биће објављени у оквиру „Book of abstracts“, као и на званичном веб-сајту конференције. Поред тога, ове године биће публикован и тематски зборник од међународног значаја под називом „New Trends in Engineering Research 2024“, који ће објавити реномирана издавачкa кућа Спрингер, а који ће бити доступан на Скопусу – бази апстраката и цитата из научних и академских часописа. У оквиру овог зборника биће објављене две врсте радова: радови обима 18-20 страна који се категоришу као М14 и радови обима 5-7 страна који се категоришу као М33. Одабрани радови ће бити објављени и у часописима „Интегритет и век конструкција“ и „Science of Sintering“.

У оквиру конференције биће одржан и Regional Innovation Forum 2024 у оквиру кога ће се одржати догађаји B2B – Business to business састанци и радионице, који коорганизује Европска мрежа предузетништва. Током Форума, биће организована предавања за микро, мала и средња предузећа, као и за истраживаче са конференције.

Пријава на конференцију је доступна путем овог линка.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.